Materijali za termotransfer

FLEX 400

POLI-FLEX PREMIUM 400 je standardna flex folija za izrez i apliciranje na tekstil termo transfer postupkom. Pogodan je za transfer na tekstil kao što su: pamuk, mješavine polyester i akril. Poli-flex se koristi za utiskivanje slova na majice, torbe,kese te druge promotivne artikle. Proizvodi se u 40 nijansi

FLOCK 500

POLI-FLOCK 500 je visokokvalitetna folija za izrez i apliciranje na tekstil termotransfer postupkom, blistavih boja i teksture. Odlično se reže i čisti, čak i ekstremno mali znakovi. Poli-flock se koristi za utiskivanje slova na odjeću, kao što su dresovi, uniforme i slično. Proizvodi se u 21 nijansi.
Oznaka: Poli-flex 500
Širina role: 50 cm
Dužina role: 25 m

FLEX REFLEKTIRAJUĆI

Poli-flex 4781 je visokokvalitetna reflektirajuća folija za izrez i apliciranje na tekstil. Visok stepen retrorefleksije čini je neophodnom za korištenje u proizvodnji zaštitne odjeće. Folija se lako reže i čisti, te vrlo jednostavno aplicira.
Boja: bijela reflektirajuća

FLEX ZA ŠTAMPU

POLI-FLEX 4015

​POLI-FLEX 4015 je kvalitetna poliuretanska bijela folija za print na ecosolventnim i solventnim printerima. Sa ovom folijom ostvaruje se foto realističan otisak. Folija se odlično reže na kateru. Za apliciranje se preporučuje POLI-TACK 853 ili 854. Može se koristiti za aplikacije na bijelom i tamnom tekstilu. Dostupna u bijeloj mat nijansi.

POLI-FLEX 4600

POLI-FLEX 4600 je kvalitetna poliuretanska bijela folija za print na ecosolventnim, solventnim i printerima na vodenoj bazi. Sa ovom folijom postiže se foto realističan otisak. Folija se dobro reže. Za apliciranje se preporučuje POLI-TACK 853. Proizvodi se u bijeloj mat nijansi.