Visoko kvalitetna, višeslojna cast/livena folija namjenjena za obljepljivanje kompletnih vozila. Izuzetne dimenzione stabilnosti i zadržavanja estetskog izgleda.

Folije za auto stakla smanjuju temperaturu u vozilu i poboljšavaju dizajn automobila. Takođe obezbeđuju dodatnu privatnost jer služe za zatamnjivanje stakala.

Veliki izbor obostrano ljepljivih traka za najširu moguću primjenu. Moguće je lijepiti skoro sve materijale, velike ili male površine, u horizontalnom ili vertikalnom položaju.

One way vision perforirana folija za digitalnu štampu, koja propušta svetlost u jednom pravcu i čini da se grafika jasno vidi spolja, dok se iznutra može gledati spoljašnjost.

Laminacijske folije sa visokom razinom UV zaštite. Dostupne u sjaj i mat varijanti. Koriste se za unutrašnju i vanjsku zaštitu digitalne grafike velikog formata.

Koristi se za kratkotrajnu i dugotrajnu reklamu ili natpis na vozilima ili drugim metalnim podlogama,debljina folije je 80 mikrona.Sila držanja iznosi 55gr/cm².

Izvrsna sposobnost refleksije ove folije omogućava prepoznavanje pri lošim vremenskim uslovima i pri lošoj
vidljivosti.Posjeduje visoku postojanost od vremenskih uslova.

Univerzalna folija za trogodišnju primjenu. Koncipirana je za univerzalnu vanjsku primjenu kao i štampanje (sito,digitalna štampa).Dostupna je u 45 boja.

Najzastupljenija PVC folija za dekoraciju, daje staklu izgled pjeskarenog stakla. Skoro neograničena mogućnost u dekoraciji enterijera.

Providne folije koje ojačavaju staklo i povećavaju otpornost istog na udarce i lomljenje. Takođe, drže staklo u jednom komadu tj sprečavaju razletanje sitnih delova prilikom lomljenja.

Prenosna folija izrađena na bazi polietilena ili papira. Koristi se za prenos mašinski isečene folije sa svoje papirne podloge na površinu gde treba biti aplicirana.

Šablon folija je stvorena za dizajniranje i ispisivanje na fleksibilnim i neravnim površinama.Na osnovu relativno
visoke ukočenosti su serije 811 i 813 idealne za farbanje i bojenje velikih površina na glatkoj podlozi.