HEMAA d.o.o. Jelah-Tešanj je firma koja se bavi prodajom repromaterijala za izradu svih vrsta reklama.

Generalni smo zastupnik poznatih firmi kao što su: „ORAFOL” koja nudi sve vrste samoljepljivih folija za izradu reklama i dekoriranje izloga,automobila,”POLI TAPE” koja nudi foliju za izrađivanje natpisa na tekstilu u raznim bojama,”ARCA PROFIL” koja nudi PVC profile za izradu reklamnih kutija,”SANDERS GROUP” koji je najveći evropski proizvođač magnetne folije,”3A Composites” koja nudi akrilne i polikarbonatne ploče u raznim bojama i debljinama za izradu svjetlećih rekalma, šajbi za sve vrste vozila,nadstrešnica,predulaza,krovova itd. 3A Composites je najpoznatiji proizvođač aluminijskih kompozita,akrilnog stakla,PET-a,PVC-a,stirena,polikarbonata,papira i laganih pjenastih ploča..Kao što se vidi iz prethodnog bazirali smo se na glavne evropske proizvođače koji svojim kvalitetom spadaju u najbolje proizvođače na tržištu.

Posebno ističemo polikarbonat koji je materijal za pokrivanje objekata,ulaza u objekte,terasa,ljetnih bašti i koji posjeduje sve vrste atesta i UV zaštitu uz deseto godišnju garanciju.

Hemaa d.o.o.

25
ZAPOSLENIH
9
VRSTA ASORITMANA
190
ZAVRŠENIH PROJEKATA
196
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Naš početak

HEMAA d.o.o. Jelah-Tešanj je firma koja se nalazi u privatnom vlasništvu porodice Hundur i osnovana je 1998 god iz vlastitog kapitala i do danas se nalazi u privatnom vlasništvu porodice Hundur.U samom početku poslovanja firma se usmjerila ka knjižarstvu.Dobrim tokom poslovanja i praćenjem tržišta firma se preusmjerila na reklamnu industriju i postala je poznata u cijeloj Bosni i Hercegovini.Sada je HEMAA d.o.o. ozbiljan dobavljač repromaterijala za firmopisce i ostale subjekte u reklamnoj industriji.Pored repromaterijala za reklamnu industriju HEMAA d.o.o. nudi i pločaste materijale bolje poznate pod Leksan i Pleksiglas.U skorije vrijeme smo ušli u projekat izgradnje i prodaje nekretnina/stanova.